Isolatie

Riet isoleert; in de zomer voelt het koeler, in de winter houdt het de warmte vast, maar wel afhankelijk van de constructie. Bij een open kapconstructie kan de wind er doorheen waaien, waardoor de isolatiewaarde afneemt. Bij een dichte kapconstructie heeft de wind geen kans door stilstaande lucht en is de isolatiewaarde gelijk aan een geïsoleerd pannen dak.

Een goede isolatie van een rieten kap geeft meer comfort en zorgt dat er minder energie verloren gaat, mits dat goed is uitgevoerd. Als dat niet het geval is ontstaat vochtophoping. Riet heeft in het algemeen goed isolerende eigenschappen, als deze worden uitgevoerd met een schroefdak wordt een R-waarde bereikt van 1,5 met een 18 mm spaanplaat.

Een woning met een rietendak is een waardevolle en mooie investering. Echter geeft dat voor de meeste verzekeraars meer risico uw woning te verzekeren. Met als gevolg vaak een hogere premie voor uw woonhuisverzekering. Bij rietendakverzekeren kunnen wij u helpen met het besparen op deze premie voor een woonhuisverzekering van een rieten dak. Uw rietgedekte woonhuisverzekering hoeft niet duurder te zijn dan die van een woonhuis met een harde dakbedekking. Vraag ons een offerte voor uw rietgedekte woonhuis.Ik ben geïnteresseerd in een rietendak verzekering en wil graag dat er met mij contact wordt opgenomen

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met mij op

  • BETROUWBAAR
  • BESTE KOOP
  • SCHERPE PREMIE
  • MEEST UITGEBREIDE DEKKING
VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!