Beste materiaal?

Behandeling en transport bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van riet en de mate van duurzaamheid op daken. Het wil niet altijd zeggen dat als riet er goed uitziet dat ook zo is. Niet zichtbare en sluimerende schimmels kunnen zorgen voor mindere kwaliteit van het materiaal, daarom is riet moeilijk op waarde te schatten.

De transportafstand voor riet dient zo kort mogelijk te zijn om vocht- en materiaal beschadigingen te voorkomen. Aangezien het om een natuurproduct gaat is het vanaf de buitenkant niet altijd te zien of het goed is, daarom bij twijfel over de kwaliteit van het materiaal direct contact over op te nemen met de rietteler en rietdekker om problemen in het vervolgtraject te voorkomen. Rieten daken worden gemaakt van eenjarig riet, meerjarig riet is daar niet geschikt voor.

Een woning met een rietendak is een waardevolle en mooie investering. Echter geeft dat voor de meeste verzekeraars meer risico uw woning te verzekeren. Met als gevolg vaak een hogere premie voor uw woonhuisverzekering. Bij rietendakverzekeren kunnen wij u helpen met het besparen op deze premie voor een woonhuisverzekering van een rieten dak. Uw rietgedekte woonhuisverzekering hoeft niet duurder te zijn dan die van een woonhuis met een harde dakbedekking. Vraag ons een offerte voor uw rietgedekte woonhuis.Ik ben geïnteresseerd in een rietendak verzekering en wil graag dat er met mij contact wordt opgenomen

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met mij op

  • BETROUWBAAR
  • BESTE KOOP
  • SCHERPE PREMIE
  • MEEST UITGEBREIDE DEKKING
VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!